Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η Value Imports είναι Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο εισαγωγικό εμπόριο προϊόντων από το 2013, με κύριο αντικείμενο τα είδη για κατοικίδια. Έχουμε την τιμή και τη χαρά να συνεργαζόμαστε με ορισμένα από τα κορυφαία pet shop, κτηνιατρεία και grooming της Ελλάδας και της Κύπρου. Στόχος είναι προσφέρουμε στους συνεργάτες μας ξεχωριστά αλλά και συνάμα απαραίτητα προϊόντα, σε μεγάλη ποικιλία και προσιτές τιμές, με ικανοποιητικό μερίδιο μεταπώλησης και ταχεία εξυπηρέτηση καθώς τα προϊόντα του βασικού καταλόγου μας βρίσκονται ήδη στις αποθήκες μας εξασφαλίζοντας έτσι γρήγορους χρόνους παράδοσης. 

Η εισαγωγή των προϊόντων γίνεται απευθείας από συνεργαζόμενα εργοστάσια του εξωτερικού χωρίς μεσάζοντες. Έτσι εξασφαλίζονται οι σωστές επιλογές προϊόντων καθώς και οι δίκαιες τιμές διάθεσης στην ελληνική αγορά. Παράλληλα με τα προϊόντα που εισάγουμε, διανέμουμε κατ΄ αποκλειστικότητα και προϊόντα που παράγονται ειδικά για εμάς στον ελληνικό χώρο όπως η σειρά προϊόντων Fresh Pet Care.

Η συνεργασία με τους πελάτες μας δεν περιορίζεται μόνο στα προϊόντα που διαθέτουμε στις αποθήκες μας για άμεση πώληση. Πέραν του υπάρχοντος στοκ η Value Imports προσφέρει τη δυνατότητα στον εκάστοτε ενδιαφερόμενο να επιλέξει μέσα από τους καταλόγους των συνεργαζόμενων εργοστασίων ή να ζητήσει τα προϊόντα που επιθυμεί και να προχωρήσει σε αποκλειστική εισαγωγή για τον πελάτη. 

Στην έδρα μας στα Σπάτα (στην έξοδο του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, στη Λεωφόρο Σπατών - Αρτέμιδας), βρίσκονται τα γραφεία μας όπου όλοι οι έμποροι είναι ευπρόσδεκτοι για την παρουσίαση των προϊόντων μας. Είμαστε περήφανοι και σίγουροι ότι προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής σε ότι αφορά αξεσουάρ και είδη για την περιποίηση των κατοικιδίων.

Ασφαλείς Συναλλαγές

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό Newsletter!
Για να λαμβάνετε τα Nέα & τις Προσφορές μας!

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας. Όροι Χρήσης.